vrijdag 25 mei 2007

20KM


Terug in Belgenland na een aantal dagen temidden de Bavarois te hebben doorgebracht. Op een haar na hebben we gisteren onze vlucht gemist na een nét iets te uitgebreid bezoek aan het stekje waar FCB (Bayern hé Koen, niet Brugge :-) speelt, de Allianz Arena. De S-Bahn deed er duidelijk langer over dan verwacht en met een gepland vertrek om 18.20u slechts om 18.05u in het luchthavengebouw aankomen is duidelijk een minder idee. De vlucht stond al als "boarding" aangegeven en even later was ie zelfs van het bord verdwenen. Even zag het er naar uit dat we pas deze morgen konden terugkeren, maar een druk luchtverkeer zorgde ervoor dat we toch nog aan boord konden. Mét valies als handbagage, zodat scheergel, deo en tandpasta helaas aan de security ten prooi vielen. M'n medepassagier gaat onder de naam Geert door het leven, zou dat iets met deze belevenissen te maken hebben ?

Zondag is 't weer uitkijken naar het jaarlijkse loopfeest van salonjoggers in Brussel. 'K bedoel dan vooral de would-be-sporters die 11,5 maand in de zetel leven en dan absoluut 20km willen rondhossen, lezers van dit stukje would-be-proza hoeven zich dus niet aangesproken te voelen. Zolang ze niet in de weg lopen (of liggen), is het ze trouwens best gegund :-) Zelf hoop 'k enkel beter te doen dan vorig jaar, toen er onverwacht ca. 1:38 op de klok stond bij aankomst. Een 3-tal minuten sneller zou leuk zijn. Flink wat rapper gaan zou kunnen lukken via de groep met de pacer die 1:30 loopt, al zal dat dan weer véél te snel zijn. Een tempo van 4'.30"/km en dus 45' tot km 10 moet goed lukken, nadien wordt 't andere koek en zullen we wel zien ... Op 20km kan je gelukkig niet al te veel met je kop tegen de muur lopen en als dat wel gebeurt dan heb 'k er geen probleem mee ... wie niet waagt ... Tot zondag !
2 opmerkingen:

johan zei

Op naar een pr zondag!

Geert zei

veel succes voor zondag. Ik doe mijn best op tijdig aan het standbeeld van de hond te zijn. Ik kom samen met de club, met een bus, 62 medereizigers. Ik hang dus wel een beetje af van anderen.
Mijn tijd : Hopelijk +/- 2 uur, maar zeker beter doen dan vorig jaar.