dinsdag 20 februari 2007

Rustig (1h 43' - ghs 140)

Vanavond voor het eerst met de Saucony's gelopen en die zijn meteen goedgekeurd. Zacht natuurlijk - dat was te verwachten - en verder niks op aan te merken. Met 2 paar schoenen heb 'k nu wel het probleem dat de Footpod slechts op één van beide bevestigd is, voorlopig op 't andere paar zodat 'k niet precies weet hoeveel er vandaag gelopen is, zelfde rondje gelopen als anders & dus zowat 16,2 km.
Vreemd ook hoe ik er nu wel in geslaagd ben de hartslag laag te houden. Weliswaar nog wat trager gelopen dan anders, maar zo'n verschil kan dat toch niet maken. Wel heb 'k me voor 'n keer kunnen houden aan het goede voornemen overdag geen liters koffie te slurpen en es op tijd m'n bed in te kruipen, misschien ligt 't daar aan ? Ben es benieuwd hoe lang 'k dat weer zal volhouden :-) CU !

1 opmerking:

geert zei

huh??? Uiteraard heeft het feit dat je trager loopt tot gevolg dat je hartslag lager ligt! Koffie en nachtrust zijn secundaire factoren die ook een duidelijk effect heeft, maar de intensiteit van je training is toch de hoofdschuldige hoor!