maandag 27 november 2006

Een valse start ...

... was er gisteren niet bij de manche van de Crosscup in Roeselare. Zelf had 'k het eerder gewaagd een "nieuw begin" te melden (zie vorige post) maar 't werd eerder 'n slag in 't water want sindsdien bleven de loopschoenen werkloos in de kast staan. Tijdens de week gewoon geen zin gehad (excuses als 'te koud' of 'slecht weer' kan je nu moeilijk inroepen) en in ' t weekend waren dan weer andere leuke dingen te doen ... zoals gaan zien hoe anderen zich inspannen bij 't veldlopen. Indrukwekkend hoe snel die wel gaan, dan nog niet op de piste of op beton maar in 't veld, wat toch altijd wat zwaarder is, straffe koffie ... Nathalie Devos (foto) was duidelijk te sterk voor de andere dames, met o.m. Veerle Dejaeghere en bij de heren een sterke Pieter Desmet die een hele tijd de beide "top"-Kenianen kon volgen en met een 3e plaats een hele goede wedstrijd liep (uitslagen zijn te vinden op Crosscup ).

Helaas kan je door naar wedstrijden te gaan kijken vooralsnog niet beter worden in 't lopen zeker ? ... we zullen 't dus op een andere manier moeten doen :-). Wordt vervolgd ...

3 opmerkingen:

johan zei

Ja, die Nathalie heeft echte vosestreken! Heb haar ook ooit zien lopen en da's verdomd snel!

Bruno zei

Is dit niet motiverend om te zien dat men door training snel kan lopen. Alhoewel, die Nathalie bijhouden is wel een helse opdracht.
Volgende week beter ?
Voorstel van uitvlucht : het weer is veel te warm om te gaan lopen met herfstkledij

Alwin Groen zei

Het ging zeker hard! Ik deed er ook mee. Vorig jaar lag er veel meer modder, nu was het nog 'licht' ten opzichte van vorig jaar:) Vooral bij de mannen ging het razendsnel, ongelooflijke hoe hard die Kenianen gingen!