woensdag 8 november 2006

Layout

Zonet m'n layout aangepast van 2 naar 3 kolommen. Via Blogger is het aanpassen van 'n layout toch niet zo simpel, toch niet als je geen hmtl-wizard bent. Layouts met 3 kolommen werden helaas niet zomaar kant-en-klaar voorgeschoteld. Ik heb dan maar - zoals velen zeker - hier en daar wat creatieve id-kes "geleend".

Nu kan ik al opnieuw bloggen, nu nog lopen ... Gisteren heb 'k trouwens gemerkt dat de Kustmarathon 2007 en deze in Rotterdam allebei op 15/04 doorgaan. Hoe die van Kustmarathon 't in hun hoofd hebben gehaald om dat op dezelfde dag te plaatsen als de grote broer in Nederland is me ook een raadsel. Al is 't nog vroeg, 1 van beide zou 'k wel willen meelopen. De ene is heel dichtbij, vrij rustig en snel (one way) terwijl de andere dan weer veel meer uitstraling heeft, verder van huis is en duidelijk drukker. Nog geen idee ...

4 opmerkingen:

Who is who zei

Dat is goed gelukt, die nieuwe layout. Wil dit ook al enige tijd, 3 kolommen, maar nog geen tijd genoeg gehad om het ergens anders te gaan "pikken".

Bruno zei

Daarnaast is de marathon van Parijs ook op die dag, ongeveer dezelfde periode als London
Zijn er dan geen andere grote marathons de rest van het jaar meer ?

Vince zei

Ik loop de Kustmarathon (eerst op 14 april van oostende naar De panne - merci voor je opmerking op mijn blog - en dan nog eens terug op 15 april.. grapje);
eerst wou ik zeker Rotterdam lopen (veel deelnemers, maar 't valt best mee,'t zijn er nogal brede wegen), maar doordat ik thuis wat verbouwingen plan voor 2007, komt het financiƫle plaatje wat ongelegen (ik maak er steeds een weekendje holland van..) Enfin de keuze is aan u..

Anoniem zei

Yo Bartman,

Keep up the good spirit...

Homer