zondag 5 november 2006

Calibratie & geknoeiGisteren in de late namiddag ben ik es toegekomen aan het calibreren van m'n Polar-speeltje. Eerder had 'k die mezelf gekocht - net als aan 'n kind dat je beloont met 'n goeie prestatie - omdat 'k dan toch es aan de start kon staan van 'n marathon. Gecalibreerd was ie dus nog niet, gisteren daarom even langsgegaan bij AC Deinze waar 'n mooie atletiekpiste ligt. Trainingen waren er gisteren niet en 'k stond dan ook voor 'n gesloten deur ... dan maar over 't hekken annex prikkeldraad geklauterd :-). Iets meer gelopen dan eigenlijk nodig was, nl. 10 rondjes en na 4km was 't dingetje gecalibreerd.
Nadien kon ik 't dan natuurlijk niet laten om dat nog es te testen op beton, eerder uit goesting om er wat mee te spelen dan uit grote motivatie voor 't lopen. Een goeie raad & misschien een toevoeging aan de 'Polar-handleiding voor Dummies' :"Blijf tijdens de 1e keer lopen met je fikken van de knopkes, zeker als 't donker is ...". Na zowat 8 kilometer vond ik dat namelijk nodig en had 'k blijkbaar 'n nieuwe sessie gestart. Resultaat : alle info kwijt natuurlijk. Nou ja, 't was ook niks om trots op te zijn geloof 'k want m'n tikker slaat toch rapper dan 'k gedacht had. Dat 'k aan 't hoesten was als 'n gek zat er allicht ook voor iets tussen. Volgende keer beter ...
Deze middag ook es gekeken op de blog van Koen Fillet en gelezen wat 'k al vermoed had, 't lopen van NYC-marathon zat er niet in. Ergens was 't te denken, de voorbije weken had ie 't op z'n blog niet vaak meer over lopen en in de "Laatste Show" van voorbije donderdag bleef 't ook allemaal redelijk vaag. De reacties op z'n blog zijn soms wel niet mals, sommigen waren blijkbaar speciaal naar New York afgereisd om te supporteren, niet slim natuurlijk. Soit, de mens kan er ook niet aan doen en zal wel niet hebben gevraagd om 'n operatie aan z'n meniscus.

Geen opmerkingen: