zondag 3 december 2006

Voetenwerk (14,29km - 10,3 km/u - ahr 165)

Gisteren wou 'k toch nog es nagaan waarom ik lopen nu zo leuk vind. Gewapend met m'n (bijna nog) ongebruikt speelgoed van Polar en hernieuwde mp3-voorraad muziek heb 'k nog es flink wat keren de ene voet na de andere gezet. Dit dan nog aan zo'n verbluffend tempo, dat men 't in sommige kringen zelfs over 'lopen' zou hebben.

In alle gekheid, het was ook de bedoeling om 't rustig te houden, meer niet. Ik ben eigenlijk van plan om tot na de kalkoen enkele rustige duurlopen tot 'n goed eind te brengen om dan vanaf januari opnieuw gerichter te lopen. Tegen half april zou dat dan voldoende moeten zijn om dat (hopelijk iets-rappere-) voetenwerk nog es 42.195m vol te houden ...

Nu kunnen we dus nog wat onbezorgd genieten ... Van de regen bijvoorbeeld, want zaterdag begon 't halverwege flink te druppelen, zachtjes ... maar toch voldoende hard om me natte voeten te bezorgen. Als je jezelf dan soms afvraagt wat er leuk is aan lopen, doorweekt thuiskomt en dat helemaal niet erg vindt ... juist ... tot de volgende !

1 opmerking:

Dirk zei

De wintermaanden gewoon rustig uitlopen en dan 6 weken voor de marathon opbouwen is voldoende. Heb ik zonet uit mijn nieuw schema geleerd. Dus ben je goed bezig, niet?