donderdag 16 februari 2006

Hondeleven (1h44 - 18,2km)

Maandagavond nat als 'n hond, vandaag moe als 'n hond. Dat ik gisterenavond pas de loopschoenen heb aangetrokken om 20.30u zal er ook wel voor iets tussenzitten. Duurloop gemaakt (zeg je dat zo ?) van 1u44' en pas om 22.15u terug thuis. Nadien nog douchen en iets eten, dus dat was direct vrij laat. Lopen op zich ging vrij goed, wel 'n beetje vermoeid maar verder wel ok. Moet wel gaan beginnen met iets meer afwisseling en iets meer snelheid af en toe. Dan best wel wat vroeger op pad, want slapen zal er anders niet inzitten.

3 opmerkingen:

Jo zei

Hi Mr Bartman,

Heb je blogje ook ontdekt. Welkom in loopblogland :-)
Kga een linkje op mijn site erbijzetten. Krijg je weer een massa bezoekers bij ;-)

Succes in ieder geval met je lopend bloggen. Misschien zien we mekaar in Visé ?

Johan zei

Lopen vraagt inderdaad wel wat tijd. Tijdens de week train ik elke avond nog later. Ik eet eerst en begin dan pas te lopen rond 22.00 à 22.30. ik ondervind weinig problemen om, na een warm bad, in 't slaap te geraken.

Johan zei

Lopen vraagt inderdaad wat tijd. Tijdens de week loop ik zelfs nog later. Bij thuiskomst eet ik eerst en begin aan 't lopen rond 22.00 à 22.30. Na een warm bad of douche, ondervind ik weinig problemen om in 't slaap te geraken. 't is maar hoe je 't plant.