maandag 19 maart 2007

Winderig (21,095 - 1.36'.16")

Gisteren in de gietende regen afgezakt naar Sluis, onzeker of het wel zo'n goed idee was bij dergelijk weer te lopen. Aangekomen bleek Pluvius gelukkig een break te hebben genomen en zag 'k het opnieuw zitten. In de kleedkamer algauw Frank Spencer, Koen (S.G.E.E.) en Koen VS gespot en 'n aantal die ik nog niet 'live' had gezien zoals Vincent, Bruno, Sven, Dirk en Geert.

Voor de start samen met Philippe, Koen en Bruno nog even 'n opwarming gelopen & toen was het al duidelijk dat de wind een hoofdrol zou spelen. Na de plaatselijke ronde ging het langs de vaart met een sterke zijwind in het nadeel. Lopen met zo'n wind viel daar nog mee omdat nogal wat lopers in groepjes bij elkaar liepen en er nog mogelijkheid was je in zo'n peletonnetje te verschuilen. Bij 't keerpunt na zowat 8km werden we dan weer vooruitgestuwd door de wind en verliet 'k het groepje waarin ik zat. Even dacht 'k zelfs een besttijd te lopen, maar rond kilometer 17 maakte 't parcours 'n lus naar Sluis toe en blies de wind vol in 't nadeel ... weg besttijd natuurlijk. Uiteindelijk was 't nog flink doorbijten en tot aan de finish aanklampen bij 'n groepje.


(op de foto v.l.n.r Sven, Koen, Francis, ikzelf, Vincent)


Bij de apr├Ęs-loop in de sporthal werd nog wat verbroederd (en verzusterd) met Ruth, Julie, Michael & Carmen, Kristof en Francis. Later kwam Petra ons nog vergasten op een lekker stukje notencake, die door menig loper werd overgoten met 'n (paar) Westmalle(s). Bovendien had ze nog rode veters mee, thx Petra! Wat kon je meer wensen om de middag af te sluiten ...

9 opmerkingen:

Bruno zei

Ge moogt gerust zijn dat die opwarming eerder een koude douche was
Was leuk om je es live te ontmoeten

frank spencer zei

Toch een knappe tijd ondanks de beukende wind, Bart.
Vermoedelijk is alle vervuilde lucht nu wel weggeblazen in de omgeving van Sluis :-)
Leuk om je nog eens live gezien te hebben.
De conditie zit alvast snor voor de Maasmarathon.

geert zei

nu kan ik er al terug mee lachen, maar bij die bocht op 4k van het einde was het plezante ver te zoeken ...
Leuk je (even) ontmoet te hebben!

kj zei

twas een leuke wedstrijd, voor herhaling vatbaar ! Tot de volgende Bart !

Dirk zei

Dikke proficiat, mooie tijd met die hardnekkige wind op kop! Leuk om je 'live' ontmoet te hebben!

Julie zei

Knappe prestatie heb je daar neergezet! Leuk je ontmoet te hebben! Tot de volgende!

Petra zei

Ha Bartman, graag gedaan hoor, de rode veters zijn voor een goed doel! Leuk om je in het 'wild' te ontmoeten. Alle bloggers hebben een super prestatie geleverd in Sluis! Wat een wind.....daar gaan we het nog jaren over hebben!

anneke zei

Wat heb je dat goed gedaan, Bart.
Al die trainingen is toch niet voor niks geweest.
groetjes

Ruthje zei

Misschien geen PR, maar wel weer een supertijd hoor Bart! En leuk dat je er bij was!! Nog veel succes met je voorbereiding voor de maasmarathon!