donderdag 22 maart 2007

Mensana

Deze week wel gelopen, maar niet fel geblogd. Afgelopen woensdag had 'k een dagje vrijaf om o.m. een loopanalyse te laten uitvoeren bij Mensana en vervolgens ook nieuwe steunzolen laten aanmeten. Ondergetekende stond duidelijk niet vooraan toen de onderste ledematen werden uitgedeeld en dat zorgt sinds jaar & dag voor 'n flinke pronatie, vooral van de rechterpoot. Eerder zorgden de combinatie van anti-pronatieschoen & steunzolen voor flinke blaren aan de binnenkant van de voet bij 't lopen. Nu blijkt dat enkel steunzolen toch niet volstaan & een lichte anti-pronatieschoen misschien toch wel beter zou zijn.
Dinsdag & donderdag heb 'k trouwens ook nog es gelopen, een redelijke tempoloop van 12,50km. De loop op zaterdag overgeslagen en op gisteren - wegens tijdsgebrek (en tekort aan slaap:-) een ingekorte duurloop van 20,2 km.
Deze week probeer 'k opnieuw wat regelmatiger te lopen, kwestie van het kikomteraantal toch stilaan op te drijven

1 opmerking:

Sven zei

Hoi Bart,
Niet bloggen en wél lopen,een bekend fenomeen en veel beter dan omgekeerd! Succes met de steunzolen, antipronatieschoenen (wie zet zijn voeten wel zoals het hoort?) en vooral met de kilometers richting Maasmarathon!
Sportieve groeten,
Sven