zondag 4 maart 2007

2h07' - 20,8km - ghs 153

M'n goed voornemen om én op tijd in m'n bed te kruipen én geen koffie te slurpen is nog maar es gesneuveld. Geen koffie deze keer, maar vanmorgen was het opnieuw niet bepaald vroeg. Samen met de capriolen die 'k gisteren heb uitgehaald (daags tevoren 'n lange duurloop loop 'k anders nooit) heeft dat gezorgd voor toch wat vermoeidheid en een tamelijk hoge hartslag.

Niet zo erg eigenlijk, de kilometers zitten erop en 'k ben opnieuw een week doorgekomen zonder blessures, da's ook belangrijk. Als ik sommige blogs lees, hebben mensen de laatste maand voor 'n marathon toch nogal te kampen met kleine kwaaltjes en beginnende blessures. Voorlopig ben 'k nog een paar weken verwijderd van de weken met groter kilometervolume en dus nog even niet in de gevarenzone. Proberen ervan te genieten zeker .... (en te zalven als 'k ergens pijn heb:-)

2 opmerkingen:

Dirk zei

Inderdaad een mooie twintiger gelopen, klaar voor de marathon blijkbaar.

geert zei

maak je geen zorgen: als je de kilometerkes met mate opdrijft zullen de blessures ook wel wegblijven. Helaas ken ik deze theorie wel, maar blijft de praktijk achterwege ;-)