woensdag 3 oktober 2007

Haile G

Een leuke variant op het verzwikken van je enkel is domweg met je hiel van het trottoir schuiven. Deze middag was het van dat ... op lompheid staat duidelijk geen leeftijd. Omdat dochterlief karate achteraf zelfs minder leuk bleek te vinden dan paps (zie vorig bericht), zullen we 't nog maar 'n tijdje bij lopen houden.

Als 'k dan ook nog wil meelopen in Eindhoven is af en toe es trainen wel 'n aanrader. Thuis is de afstand sofa-keuken-tv-en-terug helaas nog niet voldoende groot zodat 't vooralsnog buiten te doen is. Laat dàt nu net het probleem zijn : als het donker en mistig is, wil tokkelen op je pc en tv-kijken wel es 'n grotere verlokking zijn. Ik vraag me af of de grote Haile G. dat probleem ook kent ? Zou ie tijdens de voorbereiding op Berlijn ook last hebben gehad van mentale moeheid of motivatieproblemen ? Als je 'r in slaagt een WR aan diggelen te lopen kennelijk niet ... akkoord, tijdens de voorbereiding zulen de Ethiopische hoogvlakten ook een boeiender trainingsparcours bieden dan foggy-Deinze-city-by-night. Maar ... wélop z'n 34ste ... lange-afstandslopers worden gewoon béter met ouder worden, mijn 'wonderjaren' moet ongetwijfeld nog komen, grmpf.

Eindhoven wordt gewoon 'n lange gezondheidswandeling, een leuke dag vol bekenden en gezelligheid met lopen als plezante bijkomstigheid, meer zal niet hoeven (en vooral niet kunnen :-) .O ja, vandaag werd er dus wél gelopen natuurlijk ... zowat 17km in goed 1h32'

1 opmerking:

Rinus. zei

Inderdaad gewoon genieten in Eindhoven en het komt helemaal goed.
Groet Rinus.