zaterdag 6 oktober 2007

Generale repetitie (1h52' - 22,40km)

Deze middag, tijdens Kaat's scoutsvergadering (gekke woordkeuze toch) had 'k precies 2uur de tijd om nog es flink te lopen voor Eindhoven. Lekker weertje deze middag, 18° bij vertrek ... ideaal voor 'n najaarsterrasje ... maar ja, toch maar gelopen.De conditie was toch niet zo dramatisch als 'k tevoren gedacht had. Wel gelopen zonder hartslagmeter en allicht flink in 't rood gegaan. De cijfertjes :

  • 10 km aan gemiddeld 11,6 km/u
  • 10 km aan gemiddeld 12,6 km/u
  • bijna 2,5 km uitgelopen

Na 20 kilometer was het beste er wel vanaf. Dat 'uitlopen' kwam eerder neer op harken om toch maar op tijd thuis te zijn. Flink moe ook en dat laatste stukje helemaal niet meer genoten ... Midden volgende week nog effe en dat volgt 't leukste aan lopen ... rusten :-)

Voor de liefhebbers ... vanavond is m'n grote teennagel eindelijk losgekomen (lol). Die zag al blauw sinds de 20km door Brussel waar ik met 't golvende parcours bij 't naar beneden lopen telkens weer tegen de voorkant van m'n schoenen gegleden was. Sindsdien was er blijkbaar 'n gezonde nagel onderdoor gegroeid en heeft die vandaag het zwart/blauwe stuk 'overwonnen'. Grappig, zo na meer dan 4 maanden ...wel 'n nogal bloederige bedoening, maar gelukkig pijnloos.

6 opmerkingen:

geert zei

Ik loop nu al ongeveer een jaartje met een blauwe nagel die het volgens de pedicure nooit langer dan 2 maanden zou blijven uithouden ... tja, blijkbaar zijn teennagels het stukje met het meeste karakter!

kj zei

heb ook eens een blauwe teennagel bloedloos en pijnloos verloren, na de marathon van rotterdam

Rinus. zei

Sucses in Eindhoven en geniet ervan.
Groet Rinus.

betty spencer zei

Mijn grote teennagel was na Rotterdam al na 1 maand uitgevallen dus er was nog niet veel teruggegroeid wat in 't begin nogal pijnlijk was. Nu, 6 maand later zijn we er bijna; nog een paar mm en 'k zal hem eindelijk nog eens kunnen knippen.

Succes, hé, zondag!

Anoniem zei

Hey Bart,
Laat ons hopen dat je een goede tijd neerzet zondag in Eindhoven, en dat je zonder problemen de eindmeet haalt.
Ik duim voor je,

anneke

Tinne zei

Hey,

net je blogje ontdekt.
Hoe ging je 1/2M?

Groetjes