maandag 23 juli 2007

Mannen maken plannen ...

... om bijvoorbeeld half oktober naar Eindhoven te tuffen om er nog es te lopen. Elk niet-lopend medemens vraagt zich natuurlijk af waarom zulks niet dichter bij huis kan, maar goed. Ze beweren van zichzelf de gezelligste marathon ter wereld te herbergen, dat wil ik dus wel es meemaken :-)

Vorige week heb 'k- 'als voorbereiding op de voorbereiding' - op dinsdag, donderdag & zondag telkens tussen 10 en 13km gelopen. De enkel is inmiddels helemaal genezen, maar de knie geeft nog steeds wat problemen. Niet zo erg als in vorig bericht, maar toch teveel om aangenaam te kunnen lopen.

Wat 'k zal lopen in Eindhoven heb 'k nog niet beslist, dat hangt deels van die knie af, deels ook van hoeveel kilometers ik in volgende maand onder de voeten krijg. Van 5 t/m 31 augustus zijn dochterlief en ondergetekende immers te vinden aan de Belgische Kust. Zonnig weer (?), luiheid en de zin in 'n goeie Leffe durven er wel es de overhand nemen op trainingsijver zodat 'n marathon half oktober best beperkt wordt tot de halve afstand ... wordt vervolgd...

4 opmerkingen:

http://fre-is-running.skynetblogs.be/ zei

Ne goeie halve marathon is ook nie slecht. Zeker als je lichaam wat tegenspreekt. Of als je teveel Leffe drinkt ;)

kj zei

eindhoven wordt hoedanook genieten

geert zei

hebben ze in Eindhoven ook Leffe?

Dirkjogt zei

Succes met de knie en geniet van de Leffe.