maandag 8 januari 2007

Na een duikje in zee ...

... namen we een duikje in de jenever (geschonken door de gulle sponsor De Valk). Al was het dan een kleintje want op de terugweg mocht 't iets minder wild dan voor en tijdens de duik ... knotsgekke bende daar in Oostende en een heel leuke sfeer. En al bij al viel de temperatuur nog mee, ik had erger verwacht. Vooraf stond er een collectieve warming-up op 't programma, voor sommigen was dat duidelijk een opwarming van zo'n 35 graden, vaak luisterend naar de naam Peterman, met de nodige leute tot gevolg. Wij hielden 't bij ter plaatse joggen, veel lopen zat er al niet meer in met zo'n massa. Toch waren we nog genoeg opgewarmd om niet rillend de zee in te gaan. Hard het water inrennen zat er trouwens niet meer in omdat we nogal ver achteraan stonden. Dan maar de gekke meute gevolgd en trappelend in 't water (met daarbij vooral koude voeten). Na een goeie duik ging 't veel beter en was de kou bijna helemaal weg. Zelfs Kaat koos volledig het sop, knap voor een 8-jarige. Een aanrader voor wie na een goeie opwarming voor de verandering (en in plaats van 't op een lopen te zetten) es een flinke afkoeling zoekt !

5 opmerkingen:

johan zei

Jij liever dan ik ;-)

Guust zei

Ja watte, duidelijk warm bloed!! Ik ben inderdaad ook van Deinze, meer bepaald van Petegem. De anderhalve km naar de Brielmeersen is net genoeg voor een deftige opwarming. Mss tot binnenkort es!!

geert zei

'k heb 't op tv gezien en uit solidariteit m'n deken weggelegd ;-)

anneke zei

Ho, Bartje, ik heb het nauwlettend gevolgd op tv hoor....maar het zou echt niks voor mij zijn....ik zat al te bibberen, bij al die beelden,
ja, duidelijk warmbloedig :o):o)

frank spencer zei

Knap van jou en vooral van je dochter Kaat : ik zie het mijn dochters toch niet direct nadoen, die kouwkleumen, hoewel ze het ook niet van honden delen :-)
De appel valt niet ver van de boom ...