vrijdag 5 januari 2007

Ice Age III (13,64km - ahr 166 - 10,7km/u)


Om een 14-daagse luie Kerstvakantie af te ronden moet je toch 'n beetje actief worden, niet ? Daarom had 'k deze morgen de schoenen gestrikt en nog es 'n tochtje gemaakt in de Brielmeersen. Bijna geen mens te zien & dus lekker rustig 5 rondjes gelopen, toen regende 't ook nog niet, ideaal loopweer. Op 't einde ging de hartslag wel flink de hoogte in, maar da's met m'n huidige conditie zeker niet abnormaal.


Misschien is 't al een beetje laat om amateurs te ronselen (en da's ook niet m'n bedoeling, supporters wél welkom !), maar morgen vindt in Oostende opnieuw de traditionele nieuwjaarsduik plaats. Die wordt elk jaar georganiseerd door de zwemclub W.S.D (annex ijsberenclub) waar m'n dochter lid van is & om van 't gezaag af te zijn, heb 'k dan toch toegezegd om samen met Kaat ook maar mee te doen. Ben es benieuwd ... de voorspelde maxima van 12° zijn aan de hoge kant voor de tijd van 't jaar, maar om je in zwembroek in de Noordzee te wagen ... dat wordt frisjes :-). Op zondagmiddag te volgen op Kanaal2 trouwens. Mochten er vitale lichaamsdelen afgevroren zijn, laat ik dit beslist weten :-)
Op loopgebied is 't verder nogal kalm gebleven, deels door omstandigheden (Kerstvakantie met Kaat) , maar ook wel wegens een gebrek aan zin in lopen. Ook zeker geen pijn aan m'n ogen wegens het overmatig (zelf onderhouden of) lezen van blogs. Een goed voornemen begin 2007 is zeker om beide weer wat aan te halen ... CU !

5 opmerkingen:

Johan zei

Amai, jij liever dan e kik. Wel benieuwd naar je ijsbeerervaring.

betty spencer zei

't Is niet omdat het 12° is dat dat water ook warm zal zijn (of was) , hoor.

Bruno zei

Ice age ? Met zo'n temperaturen is het toch een warming-up ?
Als je dan nog bepaalde lichaamsdelen bevroren hebt gehad, dan zit je echt met een probleem hoor !

Patrick zei

Hoi "buurman",
hopelijk heb je je nieuwjaarsduik overleefd!! In elk geval veel succes bij 't lopen in 2007 en wie weet misschien kruisen we elkaar wel eens in de Brielmeersen.

johan zei

En hoe was het ijsberen?