zondag 22 oktober 2006

Duurloop (31,5km - 2h56')


Op talloze blogs gelezen dat de weblogloop - die mede door het betere promowerk van Ruthje - dit weekend alweer een schot in de roos is geworden, dat doet me plezier. Nu kwam het even niet goed uit, maar volgende keer wil 'k zeker van de partij zijn.
Zelf gisterenavond nog een flinke duurloop afgewerkt, redelijk vlot, al was ik op 't eind wel blij terug thuis te zijn. Ik was ook van plan het laatste stuk nog wat te versnellen maar dat zat er duidelijk niet in.
Hier en daar heb 'k ook gelezen dat volgende week redelijk wat volk de grens oversteekt om in Etten-Leur te lopen. Zelf ben 'k terug aan 't lopen sinds begin september & de conditie is nog niet van die aard om grootse dingen te mogen verwachten, maar eigenlijk heb 'k er ook wel zin in. Elke marathon - en zeker een eerste - zal sowieso altijd 'n sprong in 't onbekende zijn, dus waarom niet nu es proberen ? Nu vlug nog effe kijken naar de 2e aflevering v Marathon op Canvas, kwestie van nog wat extra inspiratie en moed te verzamelen :-)


1 opmerking:

johan zei

Dag Bart, zo plots... op naar de marathon. 't zal wel lukken. Je hebt nu toch al enkele dertigers gelopen. succes.