zondag 3 juni 2007

Mc Bride ...

Vanochtend meegelopen in de Mc Bride Run in Ieper. Na de inschrijving een aantal bekende gezichten gezien zoals Koen, Koen J, Jan & Sven. Het weer bij de start was mooi & zonnig, ideaal terrasweer maar toch net iets te warm om vlot te lopen. Vooraf had 'k een armband gemaakt met tussentijden per kilometer om op 1:30':00" uit te komen. Al na een kilometer of 2 kreeg 'k echter Koen J in 't vizier. Wetende dat ie iets sneller zou lopen, besloot 'k die zo lang mogelijk te volgen. Rond kilometer 9 zat 'k al een volle minuut onder m'n vooropgesteld schema, véél te snel natuurlijk. En ja ... op kilometer 11 zag 'k het rode shirt van Koen stillaan van me wegschuiven, zonder ooit volledig te verdwijnen. Ofwel liep hij dus niet echt super ofwel ging ik niet helemaal kapot. Geen van beide allicht, want op de streep bleek 'k slechts 30 seconden te hebben prijsgegeven. Onderweg ook nog Charlotte gezien die voor Francis aan 't supporteren was, ook hij had geen superdag en ik had 'm onbewust kort op de hielen gezeten want ie kwam 3" voor me binnen. Zelf méér dan blij om binnen te zijn, ook al werd 't doel dan niet gehaald, 1.32'.19" was zowat 2'.30" beter dan de vorige besttijd op 1/2 marathon. Op een vlakke omloop en bij koel weer lukt die 1.30' wel ... misschien in Eindhoven ?

Na de loop viel er te genieten van een lekkere koude schotel (nogmaals dank aan Koen) en werd er wat nagepraat. Drie Leffe's later was de bus richting Ieper er al kon een leuke dag in de Westhoek worden afgesloten. De Mc Bride-run is zeker een aanrader: goeie organisatie (douches via 't leger) en een aantrekkelijk buffet achteraf ... alles tegen 'n prijs waar menig andere loop bij verbleekt ...

7 opmerkingen:

geert zei

minder snel dan gehoopt? Volgens mij is dat toch al aan een deftig tempo hoor! Proficiat!!

Koen zei

toch een sterke wedstrijd gelopen zenne ... en een PR in zo'n omstandigheden ... die 01:30 komt er onvermijdelijk toch aan!

Jogginggirl zei

Een PR en toch niet helemaal tevreden ? Wees maar blij, in optimale omstandigheden komt er dan nog een pr : 2 keer plezier voor diezelfde prijs !

Anoniem zei

Maar allez Bartje toch... Zo een prima tijd, ik ben héééééééééééél fier op jou.
Op naar de volgende 1/2 marathon of volle marathon? waar en wanneer?

anneke

Dirk zei

Geen 1:30 maar niettemin een sterke tijd! Proficiat!

kj zei

toch goed gelopen hoor bart ! twas een leuke kennismaking (weeral) Tot de volgende !
ps: vergeet je mcbride handdoek niet hé ! hahaha !

Charlotte zei

Proficiat met je PR! Goed bezig zou ik zo zeggen... Blijven genieten, en tot op de volgende wedstrijd! NVV?